Status

RESOLVED WORKSFORME
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: ezh, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

13 years ago
1. Load this page.
2. Notice many broken images. In FF1.5 looks good. In 20051110 Seamonkey Trunk build it also looks fine.
and which build is broken ?

Comment 2

13 years ago
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20051222 Firefox/1.6a1

WFM.

Comment 3

13 years ago
Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20051222 SeaMonkey/1.5a

This image is missing in the top banner, though seen on using this link, or 'View image' Going Back after 'View Image' there is still that empty area 469px by 121 px.

http://www.kaspersky.ee/layout/top_est.jpg

There is also a flash missing in the center of the page, but that is normal as I don't have flash installed.

Comment 4

13 years ago
http://www.kaspersky.ee/est/?res=800

Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20051222 SeaMonkey/1.5a
I made local copies, made a screenshot, edited and then after reload the original tab was completely shown. Reload, Shift-reload, all fine. I didn't clear the cache.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20051217 Firefox/1.6a1
in the top menu, http://www.kaspersky.ee/layout/b1s.gif was rendered as last element in an additional pass, though it is the first <td> in a <tr>.
The other <td>s were drawn in correct order way before.

Rendering is generally slow, but I'm on a slow 333 MHz Celeron 128 MB, and ISDN 64 kbit/sec.

        <td width="469"><table width="396" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td width="74"><a href="http://www.kaspersky.ee/est/?leht=uudised" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image75','','http://www.kaspersky.ee/layout/b1s.gif',1)"><img src="http://www.kaspersky.ee/layout/b1.gif" alt="Uudised" name="Image75" width="74" height="43" border="0"></a></td>

            <td width="67"><a href="http://www.kaspersky.ee/est/?leht=tooted" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image76','','http://www.kaspersky.ee/layout/b2s.gif',1)"><img src="http://www.kaspersky.ee/layout/b2.gif" alt="Tooted" name="Image76" width="67" height="43" border="0"></a></td>
            <td width="70"><a href="http://www.kaspersky.ee/est/?leht=proovi" 

 
(Reporter)

Comment 5

13 years ago
My build is 2005122111. I'll attach a screenshot.
(Reporter)

Comment 6

13 years ago
Created attachment 206693 [details]
Page loaded first time
(Reporter)

Comment 7

13 years ago
Created attachment 206694 [details]
Shift-reloaded the page

Comment 8

13 years ago
WFM with SeaMonkey 1.5a trunk build 2005122111 on WinXP. I guess these are only temporary connection problems. I'm on a 2 Mbit connection.
(Reporter)

Comment 9

13 years ago
Same site in FF 1.5 works fine for me. I'm on 1Mbit cable.

Comment 10

13 years ago
WFM with SeaMonkey 1.5a/20051219, -21 and -23 (zip builds), tried old/new profile, classic/modern theme and several different resolutions.

Comment 11

13 years ago
Per comments 8 through 10
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.