Statusbar wrong after FAYT and pressing tab

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
12 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Felix Wiemann, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-10-15])

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5

The status bar doesn't display the link URL when using find-as-you-type and pressing tab or shift-tab to navigate to the next/previous link.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Type in text that occurs on the page, thereby activating FAYT search.
2. Press tab or shift-tab.

Actual Results:  
The status bar displays the last status like "Done" or "Connecting to ...".

Expected Results:  
The status bar displays the link URL.

When pressing tab another time, the status bar works fine again.

Comment 1

12 years ago
Reproducible with Firefox 1.5.0.1RC. Mozilla 1.7.12, SeaMonkey 1.0 and SeaMonkey 1.5a/20060130 show 'Find stopped.' instead of the link URL when FAYT is still active (the real 'Find stopped.' message is not yet showing in the statusbar).
OS: Linux → All
Hardware: PC → All
Reporter, do you still see this problem with the latest Firefox 2? If not, can you please close this bug as WORKSFORME. Thanks!
Whiteboard: CLOSEME 06/27
Version: unspecified → 1.5.0.x Branch
(Reporter)

Comment 3

11 years ago
Yes, it still happens with Firefox 2, but only if the matching text is a link itself.  Steps to reproduce:

1. Type in text that occurs in a link on the page.  Now the link is marked and the status bar displays the link target.
2. Press tab.  The next link is activated, but the status bar is empty.  Instead, it should show the link target of the next link.

Updated

11 years ago
Severity: minor → normal
Whiteboard: CLOSEME 06/27
Version: 1.5.0.x Branch → 2.0 Branch
This bug was originally reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.8 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Whiteboard: [CLOSEME 2010-09-15]
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.10 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2010-09-15] → [CLOSEME 2010-10-15]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.