Mozilla doesn't appear to work with Quixtar.com

VERIFIED INVALID

Status

SeaMonkey
General
P3
major
VERIFIED INVALID
18 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Lyle R. Taylor, Assigned: Christine Begle)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

18 years ago
I'm sorry for the generalness of this bug classification, but I'm not sure where
to put it.  You will be more qualified to classify it well than me. :-)

I am unable to use Mozilla M14 to navigate through Quixtar.com.  It works fine
until I need to login.  For example, go to the main page (given in the URL for
the bug report), and in the office section (about midway down the page), click
on "MCI Worldcom".  Normally, it will ask you to login if you haven't already.
Mozilla acts like it is loading something and then goes nowhere.  I classified
this bug as major, because it effectively makes Mozilla unusable at this site.
If I'm just stupid and didn't configure something that I needed to, then
disredard this bug report.  But then again, I shouldn't need to configure
something for this to work correctly.  It seems that it should already be set up
to do so. :-)
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → INVALID
Target Milestone: ---
This is because the relevant security code was not in M14 (well, the standard 
release of it). If you get a recent build with the PSM (Personal Security 
Manager) installed, and this still doesn't work, please reopen this bug. :-)

For more info on PSM, follow the links from http://www.mozilla.org.

Gerv

Comment 2

18 years ago
verified invalid
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.