What's new on ICQ 99a image doesn't display

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
ImageLib
P2
normal
VERIFIED WORKSFORME
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: Syd Logan, Assigned: pnunn)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
One of test sites.

The "What's new on ICQ 99a" image doesn't display on initial load. But, clicking
anywhere in the window will cause it to display. So, looks like we need to pop
out of select or something to give someone the cycles needed to finish rendering
the page.

One could imagine similar "doesn't completely draw" kinds of bugs are related to
this.
(Reporter)

Updated

19 years ago
Hardware: Sun → PC
(Reporter)

Comment 1

19 years ago
Change platform to PC

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 2

19 years ago
Works fine for me on NT with the latest build. I don't know if the problem has
gone away, or whether it's a Win95/98 only problem. The bug doesn't give much
platform information
(Reporter)

Comment 3

19 years ago
I found this bug on Linux... does it work on Linux?

Comment 4

19 years ago
No, because the description said the platform was PC.

------- Additional Comments From syd@netscape.com  02/26/99 18:03 -------
Change platform to PC

If it happens on Linux and not on Windows, then it's most likely not a layout
bug (because layout is all XP code), and it's probably an image library problem
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Component: Layout → ImageLib
(Reporter)

Comment 5

19 years ago
Reopened, changed to imagelib. This is a linux bug.

Updated

19 years ago
Assignee: troy → pnunn
Status: REOPENED → NEW

Comment 6

19 years ago
Was the 'WORKSFORME' resolution applied AFTER bug was reopened or does this need
to be reopened?
(Reporter)

Updated

19 years ago
Resolution: WORKSFORME → ---
(Assignee)

Comment 7

19 years ago
Just to set the record straight, the imglib code is cross platform.
Its the rendering code that is platform specific.
-pn
(Assignee)

Comment 8

19 years ago
I just tried the url on a linux build about a week old (02-22) and everything
displayed fine, if slowly. I'll check it again as soon as I get a new linux
build.
-pn
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago19 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 9

19 years ago
Looks like recent changes (last day or two) have fixed this. And it displays
fast. I'll close it.

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 10

19 years ago
Fixed per syd@netscape.com who filed the bug. Verifying fixed.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.