List boxes flash a lot

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
Layout: Form Controls
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
17 years ago

People

(Reporter: rob, Assigned: rods (gone))

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

18 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux 2.2.14 i686; en-US; m14)
BuildID:    2000033008

When I'm leaving a page with lots of list boxes, like bugzilla's Query page, the
list boxes often spend a lot of time flickering and not allowing the browser to
leave the page until they're done. On the Query page, the list boxes turn black,
and appear to each individually redraw themselves with zero width (only the
scrollbar is left), causing the list boxes after it on the page to redraw as
well, and then redraw again at their normal width.

Reproducible: Sometimes
Steps to Reproduce:
1. Go to http://bugzilla.mozilla.org/query.cgi
2. Make a query and submit it.
3. Watch  the list boxes jump around.

Actual Results:  The listboxes redraw themselves several times. The result is a
mess of blackness and misplaced scrollbars that spend about 10 seconds jumping
around before Mozilla can get on with things.	

Expected Results:  The listboxes should have quietly disappeared like the rest
of the page does.

Comment 1

18 years ago
changing component to html form controls, reassigning.
Assignee: trudelle → rods
Component: XP Toolkit/Widgets → HTML Form Controls
QA Contact: jrgm → ckritzer

Comment 2

18 years ago
 This appears to no longer happen in current builds; the query page blanks
out without redrawing the listboxes down to nothing (as far as I can see)
and does so promptly as I leave. To check for rendering issues involving
a slow X server, I artificially slowed down my X rendering (I ran Mozilla
remotely displaying X over a ssh tunnel over a 28.8 PPP link, which is slow
enough to show any rendering glitches); there was no problem in moving away
from the page. (Visible form boxes repainted themselves black before the
whole page went black and blanked, but that was quite fast, and they didn't
reposition themselves.)

 I'm marking this WORKSFORME. Reporter, please reopen if this still happens
for you with a current nightly build; you might want to include details
about your X server environment.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 3

17 years ago
Updating QA contact.
QA Contact: ckritzer → bsharma

Comment 4

17 years ago
Verified Redhat 6.1 2000092808
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.