Status

()

Core
Plug-ins
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
12 years ago
11 years ago

People

(Reporter: Nikolas, Unassigned)

Tracking

1.8 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4

Hello I came accross this bug. Plug in is not showing, just a background color.

When I open this pa ge in MS Explorer it works fine, In firefox it is not playing.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Log on http://www.mastinonapoletano.co.yu/
2.
3.

Actual Results:  
Opens page plug in is not playing. Just a background color.

Expected Results:  
To start flash page regularry
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
The site is working here.
Please retry with disabled extensions or with a new profile
(and you have flash installed?).
http://kb.mozillazine.org/Profile_Folder
Component: Page Info → Plug-ins
Product: Firefox → Core
QA Contact: page.info → plugins
Version: unspecified → 1.8 Branch
No response from reporter re: comment 1 -->INCOMPLETE.
Reporter, if you still see this problem with Firefox 2 please reopen this bug. Thanks!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.