CNN says I have no media player installed, but using IE, no problem playing videos

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
12 years ago
8 years ago

People

(Reporter: seriousfunroger, Unassigned)

Tracking

1.5.0.x Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010], URL)

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4

CNN says I have no media player installed, but useing IE there is no problem.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.go to CNN
2.select any story with video
3.

Actual Results:  
message says I have not video player installed

Expected Results:  
I expect to see the video

known I have have a windows media player installed. (The problem occurs with both media player 10 and media player 11.
This is worksforme with a recent 1.8.0.6 build.
Do you get the browser notification that a plugin is missing? Are you able to install it in that way?

Comment 2

12 years ago
this is confirmed by my experiences.  No matter how many times it is loaded and reinstalled,  CNN does not recognize that I have a player with firefox.  It takes right off and plays video with Explorer.

Comment 3

12 years ago
Running Windows Vista x64 with Windows Media Player 11 and Firefox 2.0.0.1, attempting to run video from CNN produces pop-up window that says "Plugin Warning / No Windows Media Player detected / Button{Get the Player}".  Clicking the button produces a new tab from Microsoft that says "Windows Media Player Download / Setup detected that you are running: Windows Vista / There is no download available for this operating system. Please visit Windows Update to check for the latest Windows Media Player updates."  Windows update reports system is up-to-date.

I get the same result for other sites with embedded Windows Media Player but with a slight variation.  For example http://www.roadrunnerrecords.com/video produces a pop-up window "Plugin Finder Service / No suitable plugins were found. / Unknown Plugin (application/x-mplayer2)"

Both sites work fine with Windows XP x86, MP 11, and Fx 2.0.0.1.

Comment 4

11 years ago
Same bug as 344461 [???]

For me:

Build identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.1) Gecko/2006120418 Firefox/2.0.0.1

WinXP home
Win Media 11
DLL plug in registered into Firefox
This bug was reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.3 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010]
Version: unspecified → 1.5.0.x Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.