Upon "log in" for account holders the new webpage, using a cgi script, is incorrectly displayed as html source code.

RESOLVED INVALID

Status

SeaMonkey
Build Config
--
major
RESOLVED INVALID
12 years ago
11 years ago

People

(Reporter: Wood, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021130
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021130

Note:  I'm not a programmer. Could this be something that the "coder" has failed to do in the code that causes this anomoly?

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.set up an account from the link on home page of www.ExpoOfHeart.com
2.fill in form, submit
3.activate new account with link in generated email, follow instructions to activate account.
4. Go back to home page of Expo, follow link to "log in".
5. Attempt to log in by selecting button for "log in".

Actual Results:  
HTML source page appears.

Expected Results:  
Page to render as standard looking web page.

Translate the code to webpage.

Comment 1

11 years ago
Wood, you're using a version of Mozilla that has been unsupported for nearly five
years now (back then Mac Classic support was dropped). Marking INVALID. Please
reopen if you see this in a current nightly build of Firefox or SeaMonkey on
Mac OS X.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.