Corruption of Japanese in CC-row when reply a mail

RESOLVED DUPLICATE of bug 378856

Status

RESOLVED DUPLICATE of bug 378856
13 years ago
8 years ago

People

(Reporter: ylsibo, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Sleipnir/2.45
Build Identifier: TB1.5.0.5

When reply a mail, the Japanese words in CC row will crrupt.
But when forward the same mail, it is OK.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Chose a mail with CC in Japanese
2.Reply the mail
3.The CC-row will corrupt.



Expected Results:  
The Japanese words in the CC-row will corrupt. But the To-row is OK.
(Reporter)

Updated

13 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Updated

13 years ago
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: WORKSFORME → ---
(Reporter)

Comment 1

13 years ago
When you forward a mail with CC including Japanese words, the CC-row's Japanese words will not be corrupted. Everything is normal.
Group: security

Comment 2

11 years ago
The problem is very likely that the message is sent in a format that does not support Japanese.  I am experiencing that issue with the latest Thunderbird and I'm quite sure there is another bug report out there.
Whiteboard: DUPEME

Comment 3

11 years ago
ylsibo, were you experiencing this on Japanese or Western Windows?

I can verify the following steps, does that accurately reflect your problem?

1) create new message
2) paste "テスト <test@tester.invalid>" in To: field
3) set encoding to Western
3) Ctrl+S to save the message
4) look into drafts folder and see "???"
OS: Windows XP → All

Comment 4

11 years ago
(In reply to comment #3)
> I can verify the following steps, does that accurately reflect your problem?

bug 369067
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Assignee: mscott → nobody
(In reply to comment #3)
> ylsibo, were you experiencing this on Japanese or Western Windows?

Rolf, ylsibo's address comes back as invalid

Comment 6

10 years ago
Wayne, thank you for the information.

I then suggest to mark this as a duplicate to bug 378856 (to which bug 369067 has been duped)

Making the necessary change, feel free to reverse if you think this is inappropriate.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago10 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 378856
Cleanup *dupeme* whiteboard flag from bugs that are marked as Resolved Duplicate!
Whiteboard: DUPEME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.