this webpage is using simpleviewer and stopped working after the last update

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
12 years ago
8 years ago

People

(Reporter: John Hansman, Unassigned)

Tracking

1.5.0.x Branch
x86
All
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010], URL)

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6

After the last FireFox update. The photogallery at www.thephotoevangelist.com as well as www.raptimagery.com have stopped working. they automaticly take me to a page that says that I need to install flash.. I have installed flash multiple times with no sucess. I have also tried to open the page on muptiple systems.. All have the same update. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Unable to trouble shoot.. Tried to install flash multiple times.
2.Restarted modzilla every time new install was done
3.

Actual Results:  
No change

Expected Results:  
should take me to site and load gallery.. 

for further info 360-888-6363 is my contact number

Updated

12 years ago
Component: Build Config → General
QA Contact: build.config → general
Both sites only work here with Flash 8.0x and not with Flash 9.0x.
This bug was reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.3 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010]
Version: unspecified → 1.5.0.x Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.3 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.