Table row backgrounds not working

VERIFIED FIXED in M7

Status

()

Core
Layout: Tables
P2
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
19 years ago

People

(Reporter: David Hyatt, Assigned: karnaze (gone))

Tracking

Trunk
x86
Other
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

20 years ago
Edit the sidebar.css file and apply a background-color to a table row using
a rule like:

treerow[selected] {
  background-color: black;
}

The background is not drawn.
(Reporter)

Comment 1

20 years ago
Oops. The rule should be

treeitem[selected] {
  background-color: black;
}

treeitem, not treerow.
(Assignee)

Updated

20 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Updated

20 years ago
Target Milestone: M6
(Assignee)

Comment 2

20 years ago
Moving to M6.
(Assignee)

Comment 3

20 years ago
Moving to M8
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 4

19 years ago
sidebar.css does not exist any longer. I think I have fixed this bug in
Standard mode, but if not, please revise the bug info.

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 5

19 years ago
Since sidebar.css no longer exists per karnaze comments, created a test case to
verify bug:

<html>
<head>
<title>3515</title>
<style="text/css">
tr { background-color: lime }
</style>
</head>
<body>
<table>
<tr>
<td>
test
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

Using 6/14 Apprunner, background-color displays correctly. Verifying bug fixed.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.