No submit button for Cert Server 4.1

VERIFIED FIXED

Status

Core Graveyard
Security: UI
P3
normal
VERIFIED FIXED
18 years ago
2 years ago

People

(Reporter: John Unruh, Assigned: dougt)

Tracking

1.0 Branch
x86
Windows NT

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
1.) Connect to CMS 4.1 at https://junruh:444/DirUserEnroll.html

What is expected: A submit button should appear, as it does with Nova.
What I get: no submit button
Build 2000041009 - WinNT and Linux.

Comment 1

18 years ago
Reassigning to browser folks, because this is not a layout issue.
Assignee: troy → don
Component: Layout → XPApps
QA Contact: petersen → paulmac

Updated

18 years ago
QA Contact: paulmac → junruh

Comment 2

18 years ago
Reassigning as per Don
Assignee: don → mstoltz
Component: XPApps → Security: General
This belongs to the Security:Crypto component. Reassigning to dougt, who
implemented this function.
Assignee: mstoltz → dougt
Component: Security: General → Security: Crypto
(Reporter)

Comment 4

18 years ago
Somehow, this got fixed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 5

18 years ago
Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 6

17 years ago
Mass changing Security:Crypto to PSM
Component: Security: Crypto → Client Library
Product: Browser → PSM
Version: other → 2.1
(Reporter)

Comment 7

17 years ago
Mass changing Security:Crypto to PSM

Updated

13 years ago
Component: Security: UI → Security: UI
Product: PSM → Core

Updated

10 years ago
Version: psm2.1 → 1.0 Branch
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.