no images appear when loading any website from any url

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
12 years ago
11 years ago

People

(Reporter: diabolic.seraphim, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20061004 Minefield/3.0a1
Build Identifier: http://www.mozilla.com/firefox/

After starting up the firefox browser, I noted that there were no images being displayed on the browser start page which was on the default firefox setting. I tried moving to other websites like google, yahoo, etc. and could only view the text of the pages as well. I double checked the content option settings and everything was as it should be. I've also tried uninstalling and reinstalling the application but the error still remained. Checked the same pages using IE7, and they displayed fine. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.start firefox with adblock, and getemall extensions 
2.Browse start page or any other website
3.Browse other image intensive websites

Actual Results:  
no images appear

Expected Results:  
Images should appear as natural

theme: ipox
extensions: Adblock, getemall
Component: View Source → General
QA Contact: view.source → general
Does the problem also occur in Firefox's safe-mode or with a new profile?
No response from reporter re: comment 1 -->INCOMPLETE.
Reporter, if you still see this problem with Firefox 2 please reopen this bug. Thanks!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Version: unspecified → Trunk
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.