Stylesheet doesn't load on locally-hosted sites after refreshing view source

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

--
minor
RESOLVED WORKSFORME
12 years ago
10 years ago

People

(Reporter: jono_one, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: CLOSEME 07/10)

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0

So far I have only been able to reproduce this on sites I host on my testing server - that is, localhost. If I have a page open and open the source window, then refresh the source window, the next time I refresh the main page window, it will be rendered without the stylesheet. A cache-refresh is required to get the stylesheet back.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open a page hosted on a local testing server - 127.0.0.1 or localhost
2. View the page source.
3. Hit F5 to refresh the source window.
4. Close the source window or just switch back to the main window
5. Refresh the main window.

Actual Results:  
Page is loaded without it's stylesheet. In View > Page Style, the "Basic Page Style" option (or whatever the default or currently selected stylesheet is) will be ticked, however the stylesheet will not actually be loaded.

Expected Results:  
Render the page with the stylesheet.
(Reporter)

Comment 1

12 years ago
Forgot to mention - I'm running Windows Vista build 5600.

Comment 2

12 years ago
WFM with Apache on Debian 4
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9a6pre) Gecko/20070618 Minefield/3.0a6pre
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

Are you able to reproduce the bug with a current build?

Also, are the StR complete, CSS not moved during reproducing etc?

Thanks.
OS: Other → Windows Vista
Whiteboard: CLOSEME 2007-07-10

Comment 3

12 years ago
WFM with Apache 2.2
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; it; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

marking as WFM, feel free to reopen if you can reproduce with final Vista build and latest firefox version
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

11 years ago
Whiteboard: CLOSEME 2007-07-10 → CLOSEME 07/10
(Assignee)

Updated

10 years ago
Product: Firefox → Toolkit
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.