Emails lost from list after delete in sort by date, group by sort

RESOLVED WORKSFORME

Status

Thunderbird
Mail Window Front End
RESOLVED WORKSFORME
11 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Karl Geppert, Assigned: Scott MacGregor)

Tracking

x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: CLOSEME 09/18)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-GB; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2
Build Identifier: version 1.5.0.10 (20070221)

If you sort all your email by date, and then group by sort.  Then delete all the email in today (in the unlikely event I've actually processed it all).  When I remove the last item in today, the today tab is removed and also the last item in yesterdays email also vanishes.

Furthermore, if I then collapse the yesterday tab, it will completely disappear also.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Sort by date
2.View grouped by sort
3.Remove all mail from today
Actual Results:  
Last item in yesterdays mail is no longer visible in mail list (if you scroll down using arrows below last visible item, you will still see the content of the mail).

Expected Results:  
All emails in my inbox remain on the inbox list.

When it removed the today tab, it should still display all other mail.  The normal view of the email isn't restored until you restart the program.

Comment 1

11 years ago
Karl, do you see this problem using version 2?
Whiteboard: CLOSEME 09/18
Version: unspecified → 1.5
(Reporter)

Comment 2

11 years ago
No, I don't see this any more.  I see a slight variation every now and then - when I open the list, the heading list 'yesterday' in the sorted list will be replaced by the actual piece of mail, with a + next to to allow expansion of the day, but the actual piece of mail won't be clickable.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 3

10 years ago
Karl, thanks for closing.
correct resolution is WFM b/c we don't know what bug/patch fixed it.
see https://bugzilla.mozilla.org/page.cgi?id=fields.html#resolution
Resolution: FIXED → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.