This applies to all the mozilla products I have installed in Windows Vista. No Internet contact, cannot surf or recieve mail

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
--
major
VERIFIED WORKSFORME
11 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Georges BALIT, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
Build Identifier: Mozilla 1.7.13

Can not surf the internet will not open any site. However I have no trouble with XP. Internet Explorer works perfectly. I am sending this in Internet explorer. Also my mail does not work, I keep recieving the message connection to server timed out, again no trouble in XP.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Actual Results:  
can not reproduce in Windows XP, everything works fine

Comment 1

10 years ago
This happens to me too. I had my Mozilla Firefox working fine, with Windows Vista Basic. I upgraded it to Mozilla Firefox 2.0.0.7, and it stopped working. It will not connect to any website. I am also using Internet Explorer to post this message. I am using an Acer Aspire 3690-2970 laptop. This problem is NOT RESTRICTED to desktop PCs.

(In reply to comment #0)
> User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1;
> .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
> Build Identifier: Mozilla 1.7.13
> Can not surf the internet will not open any site. However I have no trouble
> with XP. Internet Explorer works perfectly. I am sending this in Internet
> explorer. Also my mail does not work, I keep recieving the message connection
> to server timed out, again no trouble in XP.
> Reproducible: Always
> Steps to Reproduce:
> 1.
> 2.
> 3.
> Actual Results:  
> can not reproduce in Windows XP, everything works fine

Comment 2

10 years ago
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9pre) Gecko/2008033101 SeaMonkey/2.0a1pre
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.13) Gecko/20080313 SeaMonkey/1.1.9

I uses SeaMonkey in Windows Vista over 2 months and it works fine.

Georges and Kyouken, test this bug please.
This is also working for me with Seamonkey or Firefox and if you got a problem after an update then is 100% a Firewall problem (updated .exe is not recognized by a broken Firewall).

and please don't quote the full text, that is just spam.
That you didn't get a response here (or better very late) is that bugzilla is not for support questions and this works for everyone else
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

10 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.