Component.classes[cid] has no properties

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
12 years ago
9 years ago

People

(Reporter: jeffincentre, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010])

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)
Build Identifier: Mozilla/5.0

I am getting this error after having problem with Vista that required Dell support and had to go back to a better configuration.  When I click on Mozilla Firefox on the screen, i get this error ** TypeError: Component.classes[cid] has no properties **.  Also, inside the program, if i click on a picture to grab it and sometimes makes it bigger i get the same error *** TypeError:  Component.classes[cid] has no properties ***

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open up Mozilla Firefox
2.or Click on picture when browsing
3.



Not produce an error before loading the page.
Which Firefox Version do you use and can post the URL where you see this error ? 
(Reporter)

Comment 2

12 years ago
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
(Reporter)

Comment 3

12 years ago
The error occurs by just opening the browser to my homepage - yahoo.com. 

When you go to http://news.yahoo.com/s/nm/20070424/lf_nm/cars_theft_dc and click on the picture in the upper left of las vegas w/ fireworks i get this error.  After clicking the "Alert!" the picture does open up.  Hope this helps!  Thanks. 

Comment 4

11 years ago
Do you still see the problem?
do you see that in Safe Mode? (http://kb.mozillazine.org/Safe_Mode)
This bug was reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.3 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010]
Version: unspecified → 2.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.