when trying to access court info, Firefox locks up and won't respond at all

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
8 years ago

People

(Reporter: David Putnam, Unassigned)

Tracking

({hang})

2.0 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3

   I brought up Firefox, used Yahoo search to find the current URL for the Superior Court of L.A. County, when I clicked on the link they provide, Firefox locked up and I had to totally shut down the program.  I am wondering if this is a characteristic of Vista, as I have not had this problem with XP.


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.log on
2.use search to find address for Superior Cts. of Calif. Los Angeles County
3.Click on link to access site
Actual Results:  
  Just did above.

Expected Results:  
Firefox locks up and won't retrieve information.

  None
URL doesn't exist for me.
(Reporter)

Comment 2

11 years ago
  Link is lasuperiorcourt.org.  I find I have NO TROUBLE accessing the site from my Windows XP machine.  My Vista machine absolutely won't go there.   Firefox locks up and won't respond at all.  Is Firefox fully compatible with Vista?
(In reply to comment #1)
> URL doesn't exist for me.
> 

Can you please try making a new firefox profile ( http://kb.mozillazine.org/Profile_manager ) and see if it works in that.
Note: Do not delete your existing profile.
Version: unspecified → 2.0 Branch

Updated

11 years ago
Keywords: hang
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
WFM on Vista.

Comment 5

11 years ago
This was probably a problem with an old Java plugin, it takes a while to load but loads fine with java 1.6.0_1

WFM 
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; it; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4
This bug was reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.3 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.