outgoing SMTP auth when using SSL does not verify if username/password is valid or not

RESOLVED INCOMPLETE

Status

MailNews Core
Security
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
4 years ago

People

(Reporter: Sujay D'Souza, Unassigned)

Tracking

1.8 Branch

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070310 Firefox/1.5 (Debian-2.0.0.3-1)
Build Identifier: 1.5.0.10 (20070329)

when selecting outgoing smtp auth using  SSL when a username and password is specified (but this info is not really correct), thunderbird doesn't prompt with an error silently but silently sends null values.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
(Reporter)

Updated

11 years ago
Version: unspecified → 1.5
(Assignee)

Updated

11 years ago
Product: Core → MailNews Core
Assignee: dveditz → nobody
Component: Security → MailNews: Security
Product: Thunderbird → Core
QA Contact: thunderbird → security
Version: 1.5 → 1.8 Branch

Updated

9 years ago
Whiteboard: dupeme
Looks a lot like bug 73693 comment #0.

Sujay, how do you know that thunderbird sends null values ? Could you reproduce the issue with a recent build (something like thunderbird 3.0b2) and follow the instructions at https://wiki.mozilla.org/MailNews:Logging and provide us with a smtp log ?

Comment 2

7 years ago
no resopnse, so incomplete
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE

Updated

4 years ago
Whiteboard: dupeme
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.