If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

when clicking on correct link in mail the address appears w/ some wrong characters, resulting in error message

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Thunderbird
General
--
minor
RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
9 years ago

People

(Reporter: ferdinand köther, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

the correct link in mail (Thunderbird 2.0.0.0.) is
http://www.spielbox.de/ix.html?/phorum4/read.php4?f=1&i=170654&t=170413
please see above for the URL appearing in FF, e. g. a "/" is changed to "%2F".

When just copying the URL instead of clicking it works ok.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open mail, automatic response with link to a thread I'm interested in
2. Click on link
3. Get error Message
Actual Results:  
Not Found

The requested URL //phorum4/read.php4?f=1&i=170654&t=170413 was not found on this server.
Apache/2.2.3 (Debian) PHP/4.4.4-8+etch3 Server at www.spielbox.de Port 80

Part of the page is ok (left sidebar)

Expected Results:  
The website should open and show me the response written to my posting in this thread.

This worked ok before with former versions of FF.
(Reporter)

Updated

11 years ago
Summary: when clicking on correct link in mail the address appears w/ some characters, resulting in error message → when clicking on correct link in mail the address appears w/ some wrong characters, resulting in error message

Comment 1

10 years ago
This is not a Firefox bug, it is either a problem with the email that the site sends out or Thunderbird. http://www.spielbox.de/ix.html?/phorum4/read.php4?f=1&i=170654&t=170413 works for me the problem with the url in comment 0 is that it contains & which looks like a & but is not considered a & in the case of urls. Would you attach an email that you have problems with to this bug.
Component: Page Info → General
Product: Firefox → Thunderbird
QA Contact: page.info → general

Comment 2

10 years ago
It will be great if we can see original EML message which cause such behavior. I've been once running in such problem when there space in original message which generate such charters when you press link.

Comment 3

10 years ago
need original message as example to reproduce it
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.