Linux is sending 0 keycodes for some keys (keydown/keyup) when insert special character (´,`,¨,^,...)

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Ivan Izaguirre, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010], URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; es-ES; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; es-ES; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

Based on bitflux example (see url above), I edit this page with firefox on Windows no problems ocurred, but I can't insert the special characters when I edit this page with firefox on Linux.

Here are a few of the keys which don't work:

´,`,¨,^
á,é,í,ó,ú
à,è,ì,ò,ù
ä,ë,ï,ö,ü


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Edit this page with Bitflux editor.
2.Insert key (´,`,^,¨)
3.Insert key (a,e,i,o,u)
3.No append this character with firefox on Linux
Actual Results:  
No append this character in this page when I edit with firefox on Linux.
With firefox on Windows append this caracter and no problems ocurred

Expected Results:  
Expected result is that appears á,é,í,ó,ú

I can see that the Linux isn't sending a keycode for this keys for keydown/keyup events. (keyCode=0).
(Reporter)

Updated

11 years ago
Severity: normal → major
(Reporter)

Updated

11 years ago
Component: OS Integration → General
QA Contact: os.integration → general
This bug was reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.3 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Whiteboard: [CLOSEME 5-15-2010]
Version: unspecified → 2.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.