Forwarding:single non-ascii chars is displayed as two single chars in message header body

VERIFIED FIXED

Status

MailNews Core
Internationalization
P3
normal
VERIFIED FIXED
18 years ago
10 years ago

People

(Reporter: marina, Assigned: rhp (gone))

Tracking

Trunk
x86
Windows NT

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

18 years ago
When html composed message is forwarded as an attachment the forwarded Subject 
containing 8-bit chars in the body isn't converted correctly.
Steps to reproduce:
- compose html message with non-ascii chars in header and body;
- send and get message;
- forward this message as an attachment;
//note: incorrect display in Subject header in message body

Comment 1

18 years ago
Is this different from 34865 (Int chars in headers in forwarded mails doesn't 
show correct)?

Comment 2

18 years ago
Reassign to rhp, may be a dup of 34865 (filed for plain text).
Marina, could you attach a screen shot?
Assignee: nhotta → rhp
(Reporter)

Comment 3

18 years ago
Created attachment 8488 [details]
screen shot of the non-ascii display
(Reporter)

Comment 4

18 years ago
Created attachment 8494 [details]
screen shot of the non-ascii display

Comment 5

18 years ago
Created attachment 8495 [details]
screen shot of the non-ascii display
(Assignee)

Updated

18 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: --- → M19
(Reporter)

Comment 6

18 years ago
this is not reproducable in 2000-07-07 M17 build, assuming it is fixed
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 7

18 years ago
and verifiying as fixed.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.