after an upgade (automatic) to 2.0.0.5 and restart, NO URLs can be found.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Installer
--
major
RESOLVED WORKSFORME
11 years ago
11 years ago

People

(Reporter: tom lynch, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5

got an upgrade notice  & accepted it.
after the restart, Firefox no longer can find homepage or any other URL.
IE on same machine still works fine
This 2.0.0.5 on another (WinXP) machine works fine also.
Reloading new install of 2.0.0.5 hasn't helped

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
do you have a firewall installed ? Please see http://kb.mozillazine.org/Error_loading_websites and i would be great if you could report back if this helps to fix your reported problem.
Version: unspecified → 2.0 Branch
(Reporter)

Comment 2

11 years ago
turned Windows Firewall ON  [was OFF] with Default criteria
placed Mozilla Firefox & Thunderbird in Exceptions list [Add Programs]
had to Restart Windows to get changes to 'take'
working fine now
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

11 years ago
Resolution: FIXED → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.