Certain page elements don't display properly on Linux only

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
11 years ago
11 years ago

People

(Reporter: hcaley, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.5) Gecko/20070718 Fedora/2.0.0.5-1.fc7 Firefox/2.0.0.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.5) Gecko/20070718 Fedora/2.0.0.5-1.fc7 Firefox/2.0.0.5

in the example URL, the lines starting with "Character" and "Bienfoo" should be flush left, but instead are rendered in the middle of the page.

This only happens in the Linux version of Firefox, AFAIK.  The MacOSX version renders it properly

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. load page
2. look at it
3.
Actual Results:  
page not renedered properly

Expected Results:  
page should be rendered properly
(Reporter)

Comment 1

11 years ago
Original post was on a Fedora 7 box with a nVidia graphics card.  I see the same problem on an RHEL 4 system with Firefox 1.5.0.3 and an integrated SiS graphics card.

Firefox 2.0.0.4 on Windows does not have this problem either.
(Reporter)

Comment 2

11 years ago
Blizzard seems to have made a change to their XML that fixes this problem, so I can't demonstrate it anymore.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.