Message "server not found"

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
8 years ago

People

(Reporter: grpeacock1, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-06-30], URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6

I have not been able to access any USMC web site since February 2007. Message received is "server not found". Sometimes, it logs on to random site i.e., ISP, porn, other. Help! Son is deploying soon...vital communications link.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
i can`t also not reach usmc.mil, maybe the site is down or have technical problems. There is also http://www.marines.com as usmc site.
Component: Extension Compatibility → General
QA Contact: extension.compatibility → general

Comment 2

11 years ago
Works for me, this isn't really a Firefox bug - and possibly should have been asked through the forums at http://www.mozilla.org/support

Comment 3

9 years ago
Ever since I allowed the update to V3.5.2 I have been getting a lot of 'Server Not Found' errors.  If I hit the refresh button on the failed URL it usually finds it the second.  Or if I cut & paste the URL into IE, it finds it without a problem.  This is happening often enough that I'm thinking about deleting this version and trying to go back to the previous.  I'm not sure how to recreate it as the sites I'm accessing are all different.

Comment 4

9 years ago
After reading comment 2 above, I went to the support page and investigated all of the suggestions - none of them apply to my situation.
This bug was reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.3 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Whiteboard: [CLOSEME 2010-06-30]
Version: unspecified → 2.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.