activation of page creation doesn't occur

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Shell Integration
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
5 years ago

People

(Reporter: bevery levreault, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X; en) AppleWebKit/419.3 (KHTML, like Gecko) Safari/419.3
Build Identifier: Mozilla Firefox 2.0.0.6 on Mac Intel OSX 10.4.10 update

when I try to create a new "produt gallery" template page, I get a "landing gallery (inherited)" page and cannot change template - I go to choose "product gallery" template, click OK, and it asks me to choose a template...which I already did...MacPro (Intel) OSX10.4.8 worked fine - when I updated to OSX10.4.10, I got this problem. On PC works fine, On one machine not updated (non-intel 10.4.8) works fine.
You may need login and password to reproduce - this is our web-based CMS system - Kentico 2.0 for ASP.NET - www.kentico.com

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.create product gallery
2.choose "properties" - change template (select)
3.choose Harden/product gallery/click OK/get error "select template"
Actual Results:  
keep getting "select template" unless I "cancel"

Expected Results:  
should have been able to select "product gallery" template and have that template activated

Updated

5 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.