[OSX-DE] Starting-page after Installation is not found

VERIFIED INVALID

Status

www.mozilla.org
General
--
minor
VERIFIED INVALID
11 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Gernot Bauer, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; de; rv:1.9b1) Gecko/2007110903 Firefox/3.0b1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; de; rv:1.9b1) Gecko/2007110903 Firefox/3.0b1

After installation, the first page shown cannot be found (http://de.www.mozilla.com/de/firefox/3.0b1/whatsnew/).

Keep up the good work! Gery

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Install Firefox Beta 1 OSX-DE
2. Start Firefox
3. voila
Actual Results:  
First page shows error message. Maybe wrong link or maybe its "missing"...


If you need translation-help for this page, just send me a message...
(Reporter)

Comment 1

11 years ago
Created attachment 288124 [details]
Screenshot of starting-page

Updated

11 years ago
Component: Installer → www.mozilla.com
Product: Firefox → Websites
QA Contact: installer → www-mozilla-com
Hi Gernot

Firefox 3 Beta 1 is not released right now , the Version you use is the Release Candidate.(see http://developer.mozilla.org/devnews/index.php/2007/11/07/were-happy-that-you-digg-us-but/) and Websites and Release Notes etc are currently written and will be online when Firefox 3 Beta 1 is finally released.

-> marking this bug as invalid, if you still get a missing page when Firefox 3 Beta 1 is released, please reopen this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → INVALID
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Assignee)

Updated

6 years ago
Component: www.mozilla.org/firefox → www.mozilla.org
Product: Websites → Websites
(Assignee)

Updated

6 years ago
Component: www.mozilla.org → General
Product: Websites → www.mozilla.org
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.