Empty alert pops up at first startup on first run

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Jeremy Glassenberg, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.9) Gecko/20071025 Firefox/2.0.0.9
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b1) Gecko/2007110904 Firefox/3.0b1

After the initial installation of Firefox 3 B1 and starting it forthe first time, I ran into an alert with no content (see attached screenshot).  This came up in front of another alert notifying me that a connection  could not be made.  At the time of installation and startup, I did not have internet access.

Reproducible: Didn't try

Steps to Reproduce:
1.Disconnect from the internet
2.Install Firefox 3 beta 1 (note: I already had 2.0.0.9 installed)
3.Open the new browser, with the internet still disconnected
Actual Results:  
An additional empty alert appears on top of the alert notifying a failure to find a domain.

Expected Results:  
Either some content in that empty alert, or no additional alert beyond the "cannot find domain" warning.
(Reporter)

Comment 1

11 years ago
Created attachment 289677 [details]
Screenshot of the empty alert
Not an installer bug... over to general
Component: Installer → General
QA Contact: installer → general
Summary: Empty alert pops up at first startup after installation → Empty alert pops up at first startup on first run
Looks similar to Bug 292000.
Does this still happen with Firefox 3.6.6 or later in a fresh profile?
Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30]
Version: unspecified → 3.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.8 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.