Middle Mousebutton Scrolling don't works on Scrollable Block-Objects

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
enhancement
RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Olé, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

By klicking with the middle mousebutton on an scrollable block-object, the "chrome://global/content/bindings/autoscroll_v.png" should appear an i should be able to scoll by moving the mouse away from it. but this just works with the scrolling on the whole page

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. klick with the middle mousebutton, on the div#content on the page
2. move the mouse up or down
Actual Results:  
"chrome://global/content/bindings/autoscroll_v.png" appears. nothing else happends

Expected Results:  
the page should scroll, by moving the mouse
(Reporter)

Comment 1

11 years ago
try out this: http://www2.telemaz.tv/indexhtml.php?section=directors&directorID=102&directorNAME=Alcalde 
the whole content of the page is a div with the property "overflow:auto".

Updated

11 years ago
Summary: Middle Mousebutton Scolling don't works on Scollable Block-Objects → Middle Mousebutton Scrolling don't works on Scrollable Block-Objects
This is a mass search for bugs that are in the Firefox General component, are UNCO, and have not been changed for 1000 days and have an unspecified version. 

Reporter, can you please update to Firefox 3.6.10, create a fresh profile, http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles, and test again. If you still see the bug, please update this bug. If the issue is gone, please set the resolution to RESOLVED > WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]

Updated

8 years ago
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]

Comment 3

7 years ago
Reporter -> Are you still experiencing this issue? Have you tried safe mode or a new profile?
Version: unspecified → 2.0 Branch

Comment 4

7 years ago
Closing bug as Incomplete - if you are still experiencing this issue or have more information to provide feel free to post back here and we can re-open the bug. You can also get assistance by visiting the Firefox help site -> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Ask+a+question
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.