Sidebar says "Loading..." forever

VERIFIED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Security
P3
critical
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Stephen Rasku, Assigned: Scott MacGregor)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
On "My Sidebar" it the bottom left corner, it displays "Loading..." with a
rotating circle.  This never goes away and I don't know exactly what it is
loading.  I notice that it has an IMAP folder above for my work address but that
is behind a firewall and I can't get to it unless I set my proxy to be my work
firewall.  I don't generally do this (on purpose) except to get to my work e-
mail or to get to an internal web-server because it reduces my available bandwidth.

Seen on Linux build 2000052608.

Comment 1

18 years ago
Does the sidebar "loading" problem occur in the browser window?  It sounds like 
you are reporting a few different things here:
1.  sidebar "loading"
2.  imap folder (which shouldn't have to do w/ the sidebar item)

We did have a previous bug on the "loading" of the sidebar.  I will have to 
search for it later.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
(Reporter)

Comment 2

18 years ago
It occurs for the sidebar in the Mail/News window.  I am reporting the
"Loading..." problem.  I didn't know what it was loading (I thought it might be
loading the email/news folders) so I mentioned the IMAP information in case it
was relevant.
(Reporter)

Comment 3

18 years ago
Resolved by removing .mozilla directory.
Severity: normal → critical
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Component: Networking - General → Security: General
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 4

17 years ago
Verified invalid.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.