Closed Bug 409601 Opened 14 years ago Closed 14 years ago

Initial registration requests "username", but email address is expected

Categories

(Cloud Services :: General, defect)

x86
Windows XP
defect
Not set
trivial

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: jglassenberg, Assigned: hello)

Details

Attachments

(1 file)

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b2) Gecko/2007121120 Firefox/3.0b2
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b2) Gecko/2007121120 Firefox/3.0b2

After first installing Weave, I was prompted to click on an icon to begin setup.  In the second of the five steps, I was asked to provide my login information, with a username and password.  However, this authentication repeatedly failed, until I instead provided my email address.  

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Install Weave
2. Go to login prompt
3. Enter "username" as requested
4. Expect to login with accurate information
Actual Results:  
Authentication fails.

Expected Results:  
I would have expected either a successful login with my user name, or instead a prompt to submit my email if that is the desired information.

This is really a minor issue of clarity.  Either require a username instead of the email, or specify that a user's email is requested.
Assignee: nobody → thunder
Agreed.  Taking bug.
Status: UNCONFIRMED → ASSIGNED
Ever confirmed: true
Patch.
It'll go out in the next version.
This went out with 0.1.12.11.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 14 years ago
Resolution: --- → FIXED
Component: Weave → General
Product: Mozilla Labs → Weave
Target Milestone: -- → ---
QA Contact: weave → general
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.