Firefox does not work properly with Java Applets

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
8 years ago

People

(Reporter: vinceshah, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15])

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b2) Gecko/2007121120 Firefox/3.0b2
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b2) Gecko/2007121120 Firefox/3.0b2

I work with SUN Identity Manager and it uses Java applets to display MultiSelect boxes and these do not get displayed at all in firefox, which is very inconvient. Forces me to have to you IE, when I would prefer not to.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
These steps are reproducible if you have the product installed, if needed I am willing to show your developers via a webex or something.
1. Setup SUN IDM
2. In the Admin interface log in and navigate to a page with a MultiSelect box
3. Notice that it does not display and you can no longer use any part of the page because it stops working.
Actual Results:  
The UI element does not display and buttons and all other elements with actions on them no longer work.

Expected Results:  
The UI to display and work properly.

Comment 1

10 years ago
after upgrade from 3.0.5 to 3.0.6 Java applets stopped working

XP 2002 SP3 Java (build 1.6.0_12-b04)

IE Java applets work fine

when attempt to launch Java applet in FF, get brief cursor w hourglass then nada

critical for me, since work from home requires CITRIX application launched by downloaded Java applets
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.x or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
Also, update your java to 6 update 20.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Severity: critical → normal
Version: unspecified → 3.0 Branch
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.10 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-15]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.