/usr/libexec/mozilla-launcher: line 119: 5120 Segmentation fault $(type -P aoss) "$mozbin" $xulparams "$@" firefox-bin exited with non-zero status (139)

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Pablo Cholaky, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.11) Gecko/20080125 Firefox/2.0.0.11
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.11) Gecko/20080125 Firefox/2.0.0.11

Firefox is closed himself...

Using Gentoo, that's my log.

No running windows found
Launching a SCIM daemon with Socket FrontEnd...
Loading kconfig Config module ...
Creating backend ...
Loading socket FrontEnd module ...
Starting SCIM as daemon ...
*** CLB *** Initializing Google Browser Sync...
*** CLB *** Instanciating core objects...
*** CLB *** Registering with XPCOM...
*** CLB *** Adding categories...
*** CLB *** Google Browser Sync initialized succesfully!
/usr/libexec/mozilla-launcher: line 119:  5120 Segmentation fault      $(type -P aoss) "$mozbin" $xulparams "$@"
firefox-bin exited with non-zero status (139)

I was reading mails from gmail and viewing videos from youtube :S

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
Random
(Reporter)

Comment 1

10 years ago
x2

No running windows found
*** CLB *** Initializing Google Browser Sync...
*** CLB *** Instanciating core objects...
*** CLB *** Registering with XPCOM...
*** CLB *** Adding categories...
*** CLB *** Google Browser Sync initialized succesfully!
/usr/libexec/mozilla-launcher: line 119:   512 Segmentation fault      $(type -P aoss) "$mozbin" $xulparams "$@"
firefox-bin exited with non-zero status (139)


~$ firefox --version
Mozilla Firefox 2.0.0.12, Copyright (c) 1998 - 2008 mozilla.org

Comment 2

10 years ago
Same problem for me.

Reproducible: Sometimes

Steps to Reproduce:
Random

OS: Linux/Gentoo

FF Version: 2.0.0.14 (happened almost for all versions of Firefox 2.0)

Here is the log:

/usr/libexec/mozilla-launcher: line 119: 19833 Segmentation fault      $(type -P aoss) "$mozbin" $xulparams "$@"
firefox-bin exited with non-zero status (139)

This bug was originally reported on Firefox 2.x or older, which is no longer supported and will not be receiving any more updates. I strongly suggest that you update to Firefox 3.6.6 or later, update your plugins (flash, adobe, etc.), and retest in a new profile. If you still see the issue with the updated Firefox, please post here. Otherwise, please close as RESOLVED > WORKSFORME
http://www.mozilla.com
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
http://support.mozilla.com/kb/Safe+mode
Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30]
Version: unspecified → 2.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.8 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.