Small, blank yellow tool tip displayed always when hovering over anything

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
trivial
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: jaymoon85@gmail.com, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9b3) Gecko/2008020513 Firefox/3.0b3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9b3) Gecko/2008020513 Firefox/3.0b3

A blank tool tip is always displayed below the cursor no matter what web page I am on (even blank pages).  If I stop moving my mouse anywhere in the Firefox web page area, the blank tool tip will show up.  It does not show on any tool bars.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open Firefox 3.0b3.
2. Move cursor anywhere in web page viewing area.
3. Pause cursor movement, and small blank tool tip shows up.
Actual Results:  
Blank tool tip still displayed even though I'm hovering over a blank page.

Expected Results:  
NOT display a blank tool tip.

I've disabled all of my extensions.  I don't know if this is linux-specific (ubuntu 7.10), or just a bug in the 3.0b3 of Firefox.  Here is a screenshot: http://i28.tinypic.com/25fn0ck.png
Can be a side effect of an extension e.g. Site Advisor. Does it also happen in safe-mode?

Comment 2

9 years ago
I have the same problem in Firefox 3.5 Preview (version 3.5b99) in Windows Vista Home Premium 64-bit. However, in my case it is not a yellow blank tool tip, it is a white one.
Here is a screenshot (while not in safe mode): http://i43.tinypic.com/29oofvn.jpg

It looks like it must be caused by an extension. I just put Firefox in safe mode and I am unable to reproduce it.

Comment 3

9 years ago
(In reply to comment #2)
> I have the same problem in Firefox 3.5 Preview (version 3.5b99) in Windows
> Vista Home Premium 64-bit. However, in my case it is not a yellow blank tool
> tip, it is a white one.
> Here is a screenshot (while not in safe mode):
> http://i43.tinypic.com/29oofvn.jpg
> 
> It looks like it must be caused by an extension. I just put Firefox in safe
> mode and I am unable to reproduce it.

It looks like it is caused by Google Toolbar 5.0.20090122Wb2. The latest version (5.0.20090324W), however, does not cause this problem.
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.x or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30]
Version: unspecified → 3.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.8 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.