JavaScript windows don't show up in AppRunner

VERIFIED FIXED

Status

()

P2
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
19 years ago

People

(Reporter: pierre, Assigned: rpotts)

Tracking

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

20 years ago
Tested with today's builds on Mac and Windows:
- go to http://www.mozilla.org/binaries.html
- click on the "FTP server" link
==> The Confirm dialog is not displayed. Instead, you get a debug message
"JavaScript error: confirm is not defined".

A similar instance of the same problem:
- go to http://home.netscape.com
- wait until the page is loaded
- click in the URL field and type Return in order to reload the page
- repeat the steps above several times
==> We never get the small ad dialogs

Another instance:
- go to any personal page on geocities
==> The usual ad windows are not displayed (hey! that could be a feature!)

Updated

20 years ago
Target Milestone: M4

Updated

20 years ago
Target Milestone: M4

Comment 1

20 years ago
Clearing Milestone for don to re-set.

Updated

20 years ago
Assignee: don → davidm
Component: Apprunner → XPApps
Priority: P3 → P2
Target Milestone: M4

Comment 2

20 years ago
Re-assigned to davidm@netscape.com, set target milestone to M4, and changed
component to XPApps and priority to P3.

Updated

20 years ago
Component: XPApps → JavaScript

Comment 3

20 years ago
I am reassigning to the JS people. It seems to me the runtime environment isn't
there yet. If it is just a matter of putting up the dialogs, if you tell me where
the code belongs I'll hook the dialogs up.

Updated

20 years ago
Assignee: davidm → norris

Updated

20 years ago
Target Milestone: M4 → M5

Comment 4

20 years ago
Deferred to M5.

Updated

20 years ago
QA Contact: 3853 → 4078

Updated

20 years ago
Assignee: norris → vidur
Component: JavaScript → DOM Level 0

Updated

20 years ago
Assignee: vidur → joki

Comment 5

20 years ago
The confirm problems is different from window.open not working in AppRunner.
Tom, this is still an open bug for the AppRunner folks, right?

Updated

20 years ago
Assignee: joki → rpotts

Comment 6

20 years ago
The JS side of this is hooked up.  The problem is in interfaces exposed by
apprunner.  In this case, the nsINetSupport interface.  In any case, the
mechanism for this is somewhat in flux.  rpotts volunteered to take it and make
appropriate fixups when the appropriate dialog mechanism is solidified.

Comment 7

20 years ago
Changed milestone to M6.

Updated

20 years ago
Component: DOM Level 0 → Networking Library
Target Milestone: M6

Comment 8

20 years ago
Rick, are you still going to work on this one?
I notice there are a couple of people here who are on it, but those who aren't
should definitely check out bug #6211, which is very important to this bug.

Comment 10

20 years ago
Changing all Networking Library/Browser bugs to Networking-Core component for
Browser.

Occasionally, Bugzilla will burp and cause Verified bugs to reopen when I do
this in a bulk change.  If this happens, I will fix. ;-)

Updated

19 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 11

19 years ago
I think this was fixed long ago.

Updated

19 years ago
QA Contact: phillip → desale

Comment 12

19 years ago
Bulk move of all Networking-Core (to be deleted component) bugs to new
Networking component.

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED

Comment 13

19 years ago
Reopening bug since I tested it with 12-14-09, and problem still seems to be
there. I couldn't see small advertisment windows on above mentioned sites.
Thought if I try to use "window.open" "onLoad" event then it works fine, but
small windows for above mentioned sites [Sites mentioned by reporter] do not
show up.
Reopening bug. please correct me if I'm wrong.

Updated

19 years ago
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 14

19 years ago
I think that this bug was reopened in error. It works for me on both Mac and
Windows with the builds of the day. Marking fixed again.

Note: you don't get ads on Mozilla, just a small dialog saying "Are you sure you
want to do this crazy thing?"

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 15

19 years ago
Sorry pierre,
I checked this again and seems working fine with todays build.
Verified with 12-16-09.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.