Play buttons not working

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
11 years ago
8 years ago

People

(Reporter: gmdude66, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30], URL)

(Reporter)

Description

11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b3) Gecko/2008020514 Firefox/3.0b3
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b3) Gecko/2008020514 Firefox/3.0b3

Whenever I click a "play" button on sites such as
http://playlist.com
http://music.msn.com
http://music.yshoo.com

Nothing happens, it does not even change the button animation.

PS: It WORKS with my current release, FireFox 3 Beta 3, but it DOES not work with beta 5 pre releases

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Visit Site
2. Search for artist
3. Click play button, nothing happens
Actual Results:  
Nothing

Expected Results:  
Played the song/artist I searched for

Comment 1

11 years ago
I use 
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b5pre) Gecko/2008030607 Minefield/3.0b5pre
the first link http://playlist.com is correctly working for me, but with the next 
two links the problem which described Derek is reproducible for me, even more when I tried to close tab with http://music.msn.com FF became Not Responding 
(Reporter)

Comment 2

11 years ago
I have also noticed this on other sites that use JavaScript buttons.

When I click the item on other sites, it does absolutely nothing.

I'll see if I can find some more examples.

PS: One of the links in my first post is wrong, it should be http://yahoo.com
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.x or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2010-07-30]
Version: unspecified → 3.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.8 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.