Either receive error message "length required" or be directed back to login page when logging in to any website

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Ivy Gray, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01], URL)

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12

Every website I have tried will not let me login using Firefox. I either receive the error message "length required" or I am directed back to the login page. It hasn't affected Safari, only Firefox.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Turn on, then off internet parental controls (I'm not sure if this actually had to do with the problem, but...better safe than sorry.)
2. Fill out login form for any website
Actual Results:  
I can't mess with the parental controls on my computer, but I receive the error/I am redirected to the login page every time I try to login to a website.

Expected Results:  
Let me log in to the website.

Parental controls for Leopard regarding the internet were turned on, then turned off prior to the first time I noticed the bug; bug did not seem to be occuring before this.

Comment 1

10 years ago
Running Leopard 10.5.2 on an intel iMac. I have no problems with Camino (my preferred browser), Firefox or Safari using my main (administrator) account. however trying a non-administrator account on the same machine or my MacBook gives me the "length required" message on Camino and Firefox but not with Safari. I just went into "accounts" and turned off the parental controls and tested Camino. Worked fine after this. 
This is a mass search for bugs that are in the Firefox General component, are
UNCO, and have not been changed for 800 days and have an unspecified version. 

Reporter, can you please update to Firefox 3.6.10, create a fresh profile,
http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles, and test again. If you
still see the bug, please update this bug. If the issue is gone, please set the
resolution to RESOLVED > WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.