djst's blog giving error 500

RESOLVED FIXED

Status

Websites
planet.mozilla.org
RESOLVED FIXED
10 years ago
10 years ago

People

(Reporter: reed, Assigned: reed)

Tracking

Details

(URL)

(Assignee)

Description

10 years ago
Since 2008-03-01 ~04:35am CDT, djst's blog has been returning error 500, which sends me cronjob mail every 15 min. I e-mailed him on 2008-03-02 about it but received no response. I have pulled his blog for now until he can correct whatever issue it is having.

djst: When you get your blog fixed, please reassign this bug to me, and I'll re-add you.

Sending        config.ini
Transmitting file data .
Committed revision 11137.
Had this before (Bug 382909).  He knows the drill.

Comment 2

10 years ago
Heh. Moving to a new house is not completely seamless. :) Will update this bug when I get back online.

Comment 3

10 years ago
It's up and running again.
Assignee: djst → asa

Updated

10 years ago
Assignee: asa → reed
Assignee: reed → robert
fin
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 6

10 years ago
Thanks guys! Just a friendly warning: I'm about to purchase a new server which is more environmentally friendly, and during the hardware switch will probably be offline for a couple of hours. Will comment here before making the switch and pray that you don't remove the listing right away. :p
(Assignee)

Comment 7

10 years ago
(In reply to comment #6)
> Thanks guys! Just a friendly warning: I'm about to purchase a new server which
> is more environmentally friendly, and during the hardware switch will probably
> be offline for a couple of hours. Will comment here before making the switch
> and pray that you don't remove the listing right away. :p

Is this happening right now, as your blog is timing out currently?

Comment 8

10 years ago
Argh, yeah. Bought a new router that can handle SIP/VoIP, and for some reason simple port forwarding doesn't work properly. So, traffic coming from the external IP doesn't get routed to my server, but stays in the router itself instead. 

Please take the blog listing down again -- I won't request to put it up until I've sorted this out.

Comment 9

10 years ago
Sorry. So, to clarify, I haven't bought the new server, but I'm just extremely unlucky that I got a faulty router. In constant contact with D-Link support and will probably have to replace it.
(Assignee)

Comment 10

10 years ago
Removed.

Sending        config.ini
Transmitting file data .
Committed revision 12017.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Updated

10 years ago
Assignee: robert → djst
Status: REOPENED → NEW

Comment 11

10 years ago
Reed, can you please get me back up again? I think I'm ready for that. Thanks!
Assignee: djst → reed
(Assignee)

Comment 13

10 years ago
Sending        config.ini
Transmitting file data .
Committed revision 16881.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago10 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.