special symbols do not appear inside of a textfield




10 years ago
8 years ago


(Reporter: mark edwards, Unassigned)


Firefox Tracking Flags

(Not tracked)


(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01])


(1 attachment)



10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv: Gecko/20080201 Firefox/
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv: Gecko/20080201 Firefox/

i have a textfield that uses the special symbol  ═ as a default value.

it appears invisible in the textfield when viewed on a mac.

it works fine on the PC platform but not mac!

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.  http://edwardsmark.com/test.html
2.  note the difference in FF mac vs regular FF pc
Actual Results:  
i included a picture on the webpage how it looks on a regular FF.  when ran on a mac the special symbol does not appear in the textfield box.

Expected Results:  
i would expect this page to look the same on a mac vs a regular pc.

the special symbol   ═  looks like a 'long' equal sign.  as you can see from my page:


the special symbol appears just fine (pc or mac) except when used inside a textfield box.

here is the html:

<form id="form1" name="form1" method="post" action=""> 
 <input  class="evalErrorSoundsTime1DivNormalClass" value="&#9552;"  readonly="true" disable="false"  type="text" /><br />
 <input   class="evalErrorSoundsTime1DivReplClass"   value="&#9552;"  readonly="false" disable="true"  type="text"  />
<p>displayed value:"&#9552;"</p>

Comment 1

10 years ago
Created attachment 311150 [details]
the attachment contains a screenshot from a pc and a mac
This is a mass search for bugs that are in the Firefox General component, are
UNCO, and have not been changed for 800 days and have an unspecified version. 

Reporter, can you please update to Firefox 3.6.10, create a fresh profile,
http://support.mozilla.com/en-US/kb/managing+profiles, and test again. If you
still see the bug, please update this bug. If the issue is gone, please set the
resolution to RESOLVED > WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.