intermittent problems loading labs forum

RESOLVED FIXED

Status

--
critical
RESOLVED FIXED
11 years ago
4 years ago

People

(Reporter: myk, Assigned: xb95)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

11 years ago
Today cbeard, dmills, and I have been experiencing two intermittent problems loading the labs forums:

1. the connection dies, and Firefox shows us a connection failure error;
2. the mozilla.com home page displays instead of the labs forum.

The two often but not always occur together (f.e. I'll see the connection failure error, then I'll click "Try Again" and get the mozilla.com home page).

This is making it hard to access the forums and could signify more serious problems (are mozilla.com visitors getting the forums instead?).

Comment 1

11 years ago
Likely related to multi-cluster wide issues.  

At the moment, I'm getting a 404 to labs/forums.
(Reporter)

Comment 2

11 years ago
Note: it's forum singular in the URL, i.e.:

https://labs.mozilla.com/forum/
(Assignee)

Comment 3

11 years ago
Seems to be loading okay right now.  We are having cluster issues today and are working to resolve them.

The redirect issue is the most worrying for me, though.  Are you still seeing that?  (Things seem to have stabilized a little bit right now...)
Assignee: server-ops → mark
(Reporter)

Comment 4

11 years ago
(In reply to comment #3)
> The redirect issue is the most worrying for me, though.  Are you still seeing
> that?  (Things seem to have stabilized a little bit right now...)

I'm not seeing that right now.  But then it was always intermittent.
(Assignee)

Comment 5

11 years ago
Yeah, going to keep this open for now while we work on things, so I can try to keep an eye on this and make sure it stays working.
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Comment 6

11 years ago
Seems like we're stable, we've isolated the problem to netapp load issues and are working at resolving this.  Please reopen if there are any further problems with the Labs forums, thanks!
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.