Lotus Domino web access mail cannot send with FF3

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: willow, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-09-15])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9b5) Gecko/2008032620 Firefox/3.0b5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9b5) Gecko/2008032620 Firefox/3.0b5

The Lotus Domino webaccess works correctly with FF 2.0.14, with a few minor problems.

With FF3.0b5 the web mail access allows for retrieval of mail but sending mail silently fails.  IE 7 and FF2.0.14 continue to function correctly.



Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open DWA on Domino 7 server
2.Send mail
3.
Actual Results:  
No mail sent, popup window does not close

Expected Results:  
Mail sent and popup window closes

This fault occurs on Ubuntu Linux and Windows XP with identical symptoms
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.x or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2010-09-15]
Version: unspecified → 3.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.10 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.