My mom uses Mozilla as her browser but uses Compuserve for her e-mails and can't...

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
7 years ago

People

(Reporter: jeff smith, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-09-15])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9b5) Gecko/2008032619 Firefox/3.0b5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9b5) Gecko/2008032619 Firefox/3.0b5

delete or send e-mails from the Compuserve site.

I am trying to get her not to use IE but it's the only way she can send or delete e-mails.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. 
2.
3.
(Reporter)

Comment 1

10 years ago
Thanks guys and girls...
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.x or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2010-09-15]
Version: unspecified → 3.0 Branch
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.10 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.