Youtube buttons don't work.

VERIFIED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
--
minor
VERIFIED INCOMPLETE
10 years ago
7 years ago

People

(Reporter: Mike, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9b5) Gecko/2008032619 Firefox/3.0b5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9b5) Gecko/2008032619 Firefox/3.0b5

Sometimes when I load videos on youtube, the buttons under the video don't work, like play or volume. This has happened when I've had one tab open and five tabs open.

Reproducible: Didn't try

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.



Generally restarting firefox fixes this.
(Reporter)

Comment 1

10 years ago
I just found out this only happens when I have another website open.  That website is: https://icprodportal01.cites.uiuc.edu/content/logout.html.
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
Note: you have to be logged in to that website for the buttons to not work.

Comment 3

10 years ago
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9pre) Gecko/2008050209 Minefield/3.0pre

Can Not duplicate on this build

Comment 4

10 years ago
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.1a1pre) Gecko/2008052002 Minefield/3.1a1pre

recomend change Status to INCOMPLETE

Can Not Duplicate - Can this be reproduced with a website that does not require a secure login?
Tried YouTube while logged into Yahoo mail - and saw no problems

Updated

10 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE

Updated

7 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.