add qm-xserve06 to staging then production

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
General
RESOLVED FIXED
10 years ago
4 years ago

People

(Reporter: rc, Assigned: rc)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(2 attachments, 3 obsolete attachments)

(Assignee)

Description

10 years ago
trial runs on staging for qm-xserve06
(Assignee)

Comment 1

10 years ago
Created attachment 320022 [details] [diff] [review]
qm-xserve06 staging

patch to add it to staging
Assignee: nobody → rcampbell
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #320022 - Flags: review?(bhearsum)

Updated

10 years ago
Attachment #320022 - Flags: review?(bhearsum) → review+
(Assignee)

Comment 2

10 years ago
Created attachment 320025 [details] [diff] [review]
xserve06 staging patch 2

staging environment wildly out of sync with cvs, created new patch to reflect reality.
Attachment #320022 - Attachment is obsolete: true
Attachment #320025 - Flags: review?(bhearsum)
(Assignee)

Comment 3

10 years ago
Created attachment 320026 [details] [diff] [review]
xserve06 staging patch 2

some crud at the end of the patch file removed
Attachment #320025 - Attachment is obsolete: true
Attachment #320025 - Flags: review?(bhearsum)

Updated

10 years ago
Attachment #320026 - Flags: review+
(Assignee)

Comment 4

10 years ago
Created attachment 320050 [details] [diff] [review]
[checked in] xserve06 staging patch 3

wrong slavename. corrected.
Attachment #320026 - Attachment is obsolete: true
(Assignee)

Comment 5

10 years ago
running on staging, creating a patch to shift machine to production.
Summary: add qm-xserve06 to staging → add qm-xserve06 to staging then production
(Assignee)

Comment 6

10 years ago
Comment on attachment 320050 [details] [diff] [review]
[checked in] xserve06 staging patch 3

cvs commit: Examining .
Checking in master.cfg;
/cvsroot/mozilla/tools/buildbot-configs/testing/unittest-stage/master.cfg,v  <--  master.cfg
new revision: 1.7; previous revision: 1.6
done
Attachment #320050 - Attachment filename: xserve06-staging3.patch → [checked in] xserve06-staging3.patch
(Assignee)

Updated

10 years ago
Attachment #320050 - Attachment description: xserve06 staging patch 3 → [checked in] xserve06 staging patch 3
(Assignee)

Comment 7

10 years ago
Created attachment 320065 [details] [diff] [review]
[checked in] xserve06 production patch

production lines
Attachment #320065 - Flags: review?(bhearsum)
Attachment #320065 - Flags: review?(bhearsum) → review+
(Assignee)

Comment 8

10 years ago
Comment on attachment 320065 [details] [diff] [review]
[checked in] xserve06 production patch

Checking in auth.py;
/cvsroot/mozilla/tools/buildbot-configs/testing/unittest/auth.py,v  <--  auth.py
new revision: 1.6; previous revision: 1.5
done
Checking in master.cfg;
/cvsroot/mozilla/tools/buildbot-configs/testing/unittest/master.cfg,v  <--  master.cfg
new revision: 1.31; previous revision: 1.30
done
Attachment #320065 - Attachment description: xserve06 production patch → [checked in] xserve06 production patch
note: the first build after it was moved passed all tests. Every build after that has failed with the following that no other systems during this time have failed with:
REFTEST UNEXPECTED FAIL (LOADING): file:///builds/slave/trunk_osx_6/mozilla/layout/reftests/bugs/413292-1.html
Blocks: 432954
(In reply to comment #9)
> note: the first build after it was moved passed all tests. Every build after
> that has failed with the following that no other systems during this time have
> failed with:
> REFTEST UNEXPECTED FAIL (LOADING):
> file:///builds/slave/trunk_osx_6/mozilla/layout/reftests/bugs/413292-1.html
> 

I filed bug 432954 for this issue.
(Assignee)

Comment 11

10 years ago
I'm marking this fixed for now. We can track the mysteriously failing reftest in bug 432954. Thanks for filing that, Dan.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.