Custom Filters causing missing headers in IMAP Folders

RESOLVED INCOMPLETE

Status

MailNews Core
Filters
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
9 years ago

People

(Reporter: George Worley, Unassigned)

Tracking

1.8 Branch
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14
Build Identifier: version 2.0.0.14 (20080421)

Both Yahoo! and Google, as well as others, use "List-Id" in the headers of messages from their groups.  Accordingly I defined a custom filter as "List-Id".  I have about 100 groups in which I belong so I went about defining filters so that I can filter each of the groups into folders on my IMAP server with the group name.  Now when I get up to about 25 or 30 (I haven't been able to determine the actual number), I start having the issue of missing headers -- i.e. no subject, from, to, all info is missing except the date which is the current date and time not the date and time. The messages that are affected are the new incoming email  This only happens with IMAP servers and from POP3 to IMAP.  POP3 to local doesn't. The message affected by POP3 to IMAP server, are those that are new to the IMAP server.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. See above.
Actual Results:  
Messages with blank headers

Expected Results:  
Messages with all of the headers
(Assignee)

Updated

10 years ago
Product: Core → MailNews Core

Updated

10 years ago
Component: General → MailNews: Filters
Product: Thunderbird → Core
QA Contact: general → filters

Comment 1

9 years ago
I don't follow.  You mean info missing from the message after it is moved?
Version: unspecified → 1.8 Branch

Comment 2

9 years ago
need more info, but no response.
=> incomplete
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.