Remove qm-xserve06 from the unittest-staging waterfall

RESOLVED FIXED

Status

P2
normal
RESOLVED FIXED
11 years ago
5 years ago

People

(Reporter: lsblakk, Assigned: lsblakk)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

11 years ago
Created attachment 321865 [details] [diff] [review]
[checked-in] Comments out qm-xserve06 from master.cfg for unittest-staging

Mostly cause it's ugly...but also because it's on unittest and it can't do both.
Attachment #321865 - Flags: review?(rcampbell)
Comment on attachment 321865 [details] [diff] [review]
[checked-in] Comments out qm-xserve06 from master.cfg for unittest-staging

looks good!
Attachment #321865 - Flags: review?(rcampbell) → review+
(Assignee)

Updated

11 years ago
Priority: -- → P2
(Assignee)

Comment 2

11 years ago
robcee - can you check this in so that I can carry on with the winxp alterations to this?
Comment on attachment 321865 [details] [diff] [review]
[checked-in] Comments out qm-xserve06 from master.cfg for unittest-staging

Checking in master.cfg;
/cvsroot/mozilla/tools/buildbot-configs/testing/unittest-stage/master.cfg,v  <--  master.cfg
new revision: 1.8; previous revision: 1.7
done
Attachment #321865 - Attachment description: Comments out qm-xserve06 from master.cfg for unittest-staging → [checked-in] Comments out qm-xserve06 from master.cfg for unittest-staging
Anything left to do here, or can we close this?
(Assignee)

Comment 5

11 years ago
Restarted unittest-staging, qm-xserve06 is gone.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.