Closed Bug 43506 Opened 20 years ago Closed 20 years ago

Two or more flash movies don't work correctly

Categories

(Core :: Plug-ins, defect, P3)

x86
Windows 2000
defect

Tracking

()

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: iwasaki, Assigned: serhunt)

References

()

Details

Attachments

(1 file)

If one page contains two or more flash movies(.SWF), mozzila doesn't work collectry.
Top of above URL, two flash movies are included, but one movie don't work.
And the other url, "http://cgi.highriskrevolution.com/justbbs/justbbs.cgi",
include a lot of flash movies, and displayed only one flash movie.
Other flash movie, displayed only "embaded".
nope. I have a testcase where both movies work fine. Hiromasa, pls try it and 
let me know what you see.Thnx.
Summary: Two or more flash movie doesn't work collectry. → Two or more flash movies don't work correctly
Attached file testcase
This is most likely related to the absense of cache mechanism which has been 
fixed two days ago. Marking fixed.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → FIXED
One problem fixed,(I have checked latest version and I can see images collectry
at "http://cgi.highriskrevolution.com/jbbs/justbbs.cgi") but the other problem
has left.
Above URL, I use flash movie for "counter", and lower flash movie(you can see
digits) work with cgi-program.
But that digits doesn't refreshed.
Please check coorporation between CGI and flash.
(Damn, latest version, cursor move in text area work wrong.. jump two characters
or two lines any time...)
Yes, I see that. Thanks for logging a seperate bug for that. Marking this one 
Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
I don't see any differences with 4.x. Anyway if I understood correctly this is 
not a Mozilla plugin issue.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.