Can't start netscp6 after clean build

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
Build Config
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
13 years ago

People

(Reporter: ppandit, Assigned: use leaf@mozilla.org)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
On Windows NT - 

1) Did a clean mozilla build from scratch
2) cd \ns
3) nmake /f client.mak clobber_all
4) nmake /f client.mak pull_all
5) nmake /f client.mak ==> missing l10n directory
6) del client.mak
7) cvs update client.mak
8) nmake /f client.mak ==> l10n directory gets built
9) cd \ns\dist\win32_D.OBJ\bin
10) start netscp6 using a previously created profile ==> hangs and never see 
browser come up. Stuck on splash screen.

debug windows show:
***** Chrome Registration: Installing package at resource:/chrome/packages/aim/
***** Chrome Registration: Installing locale at resource:/chrome/locales/en-US/
***** Chrome Registration: Installing locale at resource:/chrome/locales/en-GB/
***** Chrome Registration: Installing skin at resource:/chrome/skins/modern/
WEBSHELL+ = 1
plugins at: C:\PROGRA~1\Netscape\COMMUN~1\Program\Plugins
plugins at: D:\ns\dist\WIN32_D.OBJ\bin\plugins
Note: verifyreflow is disabled
CSSLoaderImpl::DidLoadStyle: Load of URL 'chrome://global/locale/intl.css' faile
d.  Error code: 16389
Note: styleverifytree is disabled
CSSLoaderImpl::DidLoadStyle: Load of URL 'chrome://global/locale/intl.css' faile
d.  Error code: 16389
Note: frameverifytree is disabled

Comment 1

18 years ago
Commercial windows.
Assignee: cls → leaf

Comment 2

17 years ago
this is most likely needing to remove mozregistry and mozver.dat, possibly a
corrupt profile, or just an old profile that no longer works.

resolved worksforme.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 3

17 years ago
vrfy
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.