bugzilla.mozilla.org has resumed normal operation. Attachments prior to 2014 will be unavailable for a few days. This is tracked in Bug 1475801.
Please report any other irregularities here.

All signatures in the forums are aligned to left.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Fabis, Unassigned)

Tracking

3.0 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01], URL)

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/2.0.0.12
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/2.0.0.12

When i use the link above (forums) all of the signatures are aligned to the left. Even if they are centered. (my signature is centered but it shows like aligned to the left). I used the [center] tags and im 100% sure they are correct, but still alligned to left. It only happens in Firefox 3.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Actual Results:  
I dont know how to fix that.


You should fix something that it centers the signature if its meant to be centered or aligns to the right if its meant to be like that.
(Reporter)

Updated

10 years ago
Version: unspecified → 3.0 Branch
Not security sensitive.
Group: security
This is a mass search for Firefox General bugs filed against version 3.0 that are UNCO and have not been changed for 200 days.

Reporter, please update to Firefox 3.6.10 or alter. Firefox 3.0 is no longer supported and is no longer receiving updates. After you update, please create a fresh profile, http://support.mozilla.com/kb/managing+profiles, and test to see if your bug still exists. If you still the bug, then please post a comment with the version you tested against, and the problem. If the issue is no longer there, please set the RESOLUTION to  RESOLVED, WORKSFORME.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-11-01]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.12 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.