In emails received or sent using Hotmail from the Firefox browser, links sent within the body of the email do not work.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Radio Vegan, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-1], URL)

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0

Links appear as ordinary text, not as links in the body of an email sent in Hotmail through Firefox.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Comment 1

9 years ago
I have a similar problem, only in Windows XP. Any links that I SEND out from Hotmail in Firefox appear as standard text, not a link. They cannot be "clicked" on by the recipient and they are not underlined and do not change color. I do not have this problem if I send mail in IE. However, this is a problen ONLY with a link that I copy and paste or manually type. There is no problem with a Received link if I forward the link.

Comment 2

9 years ago
Ditto above.  This only just started recently (today?), I think.  I am using Firefox instead of I.E. and don't wish to switch back!

Comment 3

9 years ago
I ran across a "fix" for this a few months back. Position your cursor in the body of the new email where you want the link to be pasted and click there. Then click on the "insert hyperlink" icon (the little green ball and chain) under the subject box. It is to the left of the "emoticon" icon. When you click on the green ball, a box will open up. Get rid of the "http://" and paste your link in it's place. Click on "OK" and the pasted link will appear in the body of the email. 
Now you should have what you want.
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.12 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Also, please consider using the most recent Firefox 4 beta build, your bug may be resolved there.
Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-1]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.13 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.